Hibaizmus

Adatkezelési és szerzői jogi nyilatkozat

Adatkezelési Nyilatkozat

Ezzel hozzájárultál ahhoz, hogy felhasználói nevedet és az e-mail címedet adatként kezelje a hibaista csoport képviselője és az oldal felelős adminisztrátora: A Fehér Vera. Felhasználói nevedet és e-mail címedet a rendszer a regisztrációd törléséig tárolja, az általad publikált tartalmakhoz a felhasználónevedet jelenítjük meg a szerzői jogok tulajdonosaként. A felhasználói fiók jelszóval védett. Különösen fontos, hogy olyan jelszót válassz, amellyel megakadályozható illetéktelen személyek számára a hozzáférés, illetve hogy a jelszót és az eszközt biztonságban tudd, például úgy, hogy a fiókból kijelentkezel, miután befejezted a használatát. A rendszer a jelszavadat kizárólag titkosítva tárolja. A rendszerbe belépve a galériádat bármikor módosíthatod, magad tudod törölni az adataidat, illetve a profilod törlésével valamennyi adatodat töröljük. Bármikor kérhetsz információt a veled kapcsolatos adatkezelésünkről, ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot a hibaizmus@gmail.com címen.   

Szerzői Jogi Nyilatkozat

A feltöltött fotók a www.hibaizmus.hu oldalon illusztrációként térítésmentesen felhasználhatók. A fotókkal kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget teljes egészében a feltöltő vállalja. Ha a fotó eredetisége megkérdőjelezhető, amennyiben az ereditséget, illetve saját tulajdont nem tudja a feltöltő egyértelműen bizonyítani, a kép törlésre kerül. A további vitákban és a jogi problémák peres úton történő tiszázásában a www.hibaizmus.hu üzemeltetői nem vesznek részt. A felhasználó a megjelenést követően semmilyen anyagi, vagy más jellegû követeléssel nem élhet a megjelenését illetően.
Ha a www.hibaizmus.hu használatával vagy az oldallal kapcsolatban kérdés merül fel, üzenj a hibaizmus@gmail.com címre. Szeretnénk, ha tudnád, nálunk az adataid (felhasználói név, e-mail cím) biztonságban vannak. A legnagyobb gondossággal kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át azokat.